Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Andi Bejtja
E Premte, 01 Dhj 2023

Andi Bejtja

Atdhedashuri, Simbol

E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:43 Publikuar në Nr. 6

Nacionalizmi me ferexhe

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 08:53 Publikuar në Nr. 4

TETOVE - Mëngjes në një fshat në periferi të Tetovës. Bie shi dhe njerëzit me çadra në dorë lënë shtëpitë, për të punuar fushat. Një burrë sapo del nga shtëpia duke hapur një çadër; një grua, që del po nga ajo derë, pret sa burri të bëjë disa