Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Andi Bejtja
Wednesday, 26 Jan 2022

Andi Bejtja

Atdhedashuri, Simbol

Tuesday, 11 December 2012 08:43 Published in Nr. 6

Nacionalizmi me ferexhe

Wednesday, 12 October 2011 08:53 Published in Nr. 4

TETOVE - Mëngjes në një fshat në periferi të Tetovës. Bie shi dhe njerëzit me çadra në dorë lënë shtëpitë, për të punuar fushat. Një burrë sapo del nga shtëpia duke hapur një çadër; një grua, që del po nga ajo derë, pret sa burri të bëjë disa