Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Bledi Dollaku
Sunday, 17 Oct 2021

Bledi Dollaku

Kombi dhe nacionalizmi

Wednesday, 12 October 2011 08:55 Published in Nr. 4

Lloji më i përkryer i krenarisë është krenaria kombëtare. Ajo tregon se tek ai që e mbart mungojnë vlerat individuale, për të cilat ai mund të ishte krenar. Ndryshe ai nuk do t i drejtohej asaj, duke e ndarë me miliona të tjerë. Kush gëzon vlera