Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Bledi Dollaku
E Enjte, 29 Shk 2024

Bledi Dollaku

Kombi dhe nacionalizmi

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 08:55 Publikuar në Nr. 4

Lloji më i përkryer i krenarisë është krenaria kombëtare. Ajo tregon se tek ai që e mbart mungojnë vlerat individuale, për të cilat ai mund të ishte krenar. Ndryshe ai nuk do t i drejtohej asaj, duke e ndarë me miliona të tjerë. Kush gëzon vlera