Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Paskal Milo
E Dielë, 21 Kor 2024

Paskal Milo

Multikulturalizmi në Ballkan

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 09:09 Publikuar në Nr. 4

Ballkani përfaqëson një rajon tepër të komplikuar në të gjitha drejtimet. Historia u ka përcjellë brezave të tij të tanishëm probleme mjaft të ngatërruara, të cilat në shumicën e tyre e kanë burimin në mozaikun e kombeve, etnive dhe minoriteteve