Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Paskal Milo
Wednesday, 27 Oct 2021

Paskal Milo

Multikulturalizmi në Ballkan

Wednesday, 12 October 2011 09:09 Published in Nr. 4

Ballkani përfaqëson një rajon tepër të komplikuar në të gjitha drejtimet. Historia u ka përcjellë brezave të tij të tanishëm probleme mjaft të ngatërruara, të cilat në shumicën e tyre e kanë burimin në mozaikun e kombeve, etnive dhe minoriteteve