Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Gazmend Muka
E Hënë, 24 Qsh 2024

Gazmend Muka

Dy sprova mbi Mitrush Kutelin

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 09:19 Publikuar në Nr. 4

Titulli i rrëfenjës "Fshati im e pi rakinë" është vetëm reklama e saj. Krahas tij gjatë leximit mund të shfaqen dhe dy tituj të tjerë, siç mund të jetë: "Rakia është fshati im" dhe "Pi fshati im, pi". Mbi pluhurin e përditshëm, ngazëllues Mitrushi ngre në