Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Gazmend Muka
Wednesday, 27 Oct 2021

Gazmend Muka

Dy sprova mbi Mitrush Kutelin

Wednesday, 12 October 2011 09:19 Published in Nr. 4

Titulli i rrëfenjës "Fshati im e pi rakinë" është vetëm reklama e saj. Krahas tij gjatë leximit mund të shfaqen dhe dy tituj të tjerë, siç mund të jetë: "Rakia është fshati im" dhe "Pi fshati im, pi". Mbi pluhurin e përditshëm, ngazëllues Mitrushi ngre në