Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Betim Muço
E Premte, 01 Dhj 2023

Betim Muço

Mirazhi, rrëfimi i Ulisit

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 09:30 Publikuar në Nr. 4

Tani ai nuk i mbante mend më ditët që ecte e ecte papushim. Ato iu ngatërruan të gjitha në mendje dhe ishin për të të tëra njëlloj, ashtu si rëra që shtrihej pafundësisht rretherrotull si një oqean i ngrirë. Shkretëtira përvëlonte si saç dhe dielli, edhe