Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Betim Muço
Sunday, 17 Oct 2021

Betim Muço

Mirazhi, rrëfimi i Ulisit

Wednesday, 12 October 2011 09:30 Published in Nr. 4

Tani ai nuk i mbante mend më ditët që ecte e ecte papushim. Ato iu ngatërruan të gjitha në mendje dhe ishin për të të tëra njëlloj, ashtu si rëra që shtrihej pafundësisht rretherrotull si një oqean i ngrirë. Shkretëtira përvëlonte si saç dhe dielli, edhe