Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Mira Meksi
E Premte, 01 Dhj 2023

Mira Meksi

Aleph nga Jorge Luis Borges

E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:49 Publikuar në Nr. 6

Tregime tejet të shkurtra, minitregime

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 17:28 Publikuar në Nr. 4

Ekziston një antologji shumë shumë interesante në spanjisht, përgatitur nga Antonio Fernandez Ferrer, Antologjia e tregimeve më të shkurtra të botës dhe të letërsisë hispanoamerikane, e cila mban një titull të çuditshëm: Dora e Milingonës.