Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Mira Meksi
Wednesday, 26 Jan 2022

Mira Meksi

Aleph nga Jorge Luis Borges

Tuesday, 11 December 2012 08:49 Published in Nr. 6

Tregime tejet të shkurtra, minitregime

Wednesday, 12 October 2011 17:28 Published in Nr. 4

Ekziston një antologji shumë shumë interesante në spanjisht, përgatitur nga Antonio Fernandez Ferrer, Antologjia e tregimeve më të shkurtra të botës dhe të letërsisë hispanoamerikane, e cila mban një titull të çuditshëm: Dora e Milingonës.