Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Ehat Musa
E Hënë, 24 Qsh 2024

Ehat Musa

Mbi Vermmer-in

E Mërkurë, 16 Nëntor 2011 08:34 Publikuar në Nr. 8

Muzeu Mauritshuis në Hagë paraqiti, si vazhdim i ekspozitës së Galerisë Kombëtare të Arteve të Uashingtonit, një retrospektivë kushtuar veprave të piktorit Johannes Vermeer (1632-1675). Kjo ekspozitë ka kërkuar durim, punë dhe diplomaci shumë të madhe, por edhe më se katër milion dollarë.

Ehat Musa i shkruan drejtuesit të Përpjekjes

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:12 Publikuar në Nr. 11-12

I dashur Fatos

Mbi interpretimin

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 17:33 Publikuar në Nr. 4

Ehat Musa është nga ata artistë shqiptarë që bëjnë emër në skenat e botës pa bërtitur shumë. Nuk u bërtet as arti, as kombësia. S'po përmendimkëtu as artistët shqiptarë që pakëz thirrën apo u çorën në Perëndim, as ata të tjerët që bënë