Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Gottfried Schram
E Premte, 01 Dhj 2023

Gottfried Schram

Këndvështrim i ri mbi historinë e hershme të shqiptarëve

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 17:38 Publikuar në Nr. 4

Besoj se nuk ka shqiptar, që të mos jetë i bindur se populli i tij jeton qysh në kohë të hershme mbi truallin, ku ai jeton edhe sot dhe se paraardhësit e shqiptarëve të sotshëm janë po ata ilirë, që dëshmohen në Shqipërinë antike të veriut. Ata