Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Gottfried Schram
Saturday, 16 Oct 2021

Gottfried Schram

Këndvështrim i ri mbi historinë e hershme të shqiptarëve

Wednesday, 12 October 2011 17:38 Published in Nr. 4

Besoj se nuk ka shqiptar, që të mos jetë i bindur se populli i tij jeton qysh në kohë të hershme mbi truallin, ku ai jeton edhe sot dhe se paraardhësit e shqiptarëve të sotshëm janë po ata ilirë, që dëshmohen në Shqipërinë antike të veriut. Ata