Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Adam Michnik, Jürgen Habermas
E Shtunë, 17 Pri 2021

Adam Michnik, Jürgen Habermas

Ne sot kemi më shumë përvuajtsi dhe më pak iluzione

E Premte, 30 Shtator 2011 21:30 Publikuar në Nr. 1

Jurgen Habermas bisedon me Adam Miçnik