Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Bernar Noël
E Premte, 01 Dhj 2023

Bernar Noël

Një shtypje e njerëzishme

E Dielë, 09 Tetor 2011 19:10 Publikuar në Nr. 3

Bernar Noël poet dhe romancier i avangardës Franceze ka lindur në 1930. Konsiderohet poeti i trupit, i përbrëndësisë së tij, i turbullirave dhe emocioneve të tij. Pa dyshin është shpirti ai që ndyn trupin thotë Noël.Ndër veprat e tij përmendim