Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Bernar Noël
Saturday, 16 Oct 2021

Bernar Noël

Një shtypje e njerëzishme

Sunday, 09 October 2011 19:10 Published in Nr. 3

Bernar Noël poet dhe romancier i avangardës Franceze ka lindur në 1930. Konsiderohet poeti i trupit, i përbrëndësisë së tij, i turbullirave dhe emocioneve të tij. Pa dyshin është shpirti ai që ndyn trupin thotë Noël.Ndër veprat e tij përmendim