Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Robin Wright
E Premte, 01 Dhj 2023

Robin Wright

Islami, demokracia dhe perëndimi

E Dielë, 09 Tetor 2011 19:18 Publikuar në Nr. 3

Trembëdhjetë vjet pasi Revolucioni Iranian solli në pushtet të parën teokraci moderne në historinë botërore, Islami po shpërfaqet rishtazi si një idiomë politike e fuqishme. Jo vetëm në Lindjen e Mesme, por që nga Afrika Veriore e Perëndimore