Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Robin Wright
Saturday, 23 Oct 2021

Robin Wright

Islami, demokracia dhe perëndimi

Sunday, 09 October 2011 19:18 Published in Nr. 3

Trembëdhjetë vjet pasi Revolucioni Iranian solli në pushtet të parën teokraci moderne në historinë botërore, Islami po shpërfaqet rishtazi si një idiomë politike e fuqishme. Jo vetëm në Lindjen e Mesme, por që nga Afrika Veriore e Perëndimore