Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Gustav Weigandt
E Shtunë, 09 Dhj 2023

Gustav Weigandt

A janë shqiptarët pasardhësit e ilirëve apo të trakasve

E Dielë, 09 Tetor 2011 19:44 Publikuar në Nr. 3

Letra IV e Ardian Klosit, që u botua në numrin e kaluar të revistës, ka bërë që të na drejtohen vërejtje për polemikën e tij me Rexhep Ismailin lidhur me etnogjenezën dhe vendndodhjen e shqiptarëve në kohët e para. Nga sa kemi mundur të njihemi