Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Gustav Weigandt
Wednesday, 27 Oct 2021

Gustav Weigandt

A janë shqiptarët pasardhësit e ilirëve apo të trakasve

Sunday, 09 October 2011 19:44 Published in Nr. 3

Letra IV e Ardian Klosit, që u botua në numrin e kaluar të revistës, ka bërë që të na drejtohen vërejtje për polemikën e tij me Rexhep Ismailin lidhur me etnogjenezën dhe vendndodhjen e shqiptarëve në kohët e para. Nga sa kemi mundur të njihemi