Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Ben Blushi
E Dielë, 21 Kor 2024

Ben Blushi

Olodum

E Dielë, 09 Tetor 2011 19:41 Publikuar në Nr. 3

Unë jam këngëtari i grupit Olodum nga Bahia Salvador e Brazilit. Nuk më ka ikur kurrë zëri. Kam kënduar në më shumë se 100 koncerte. Kam fjetur me meshkuj dhe me femra. Me të bardhë, të zinj, të kuq dhe me rusë. Nuk i bie asnje instrumenti.