Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Ben Blushi
Monday, 29 Nov 2021

Ben Blushi

Olodum

Sunday, 09 October 2011 19:41 Published in Nr. 3

Unë jam këngëtari i grupit Olodum nga Bahia Salvador e Brazilit. Nuk më ka ikur kurrë zëri. Kam kënduar në më shumë se 100 koncerte. Kam fjetur me meshkuj dhe me femra. Me të bardhë, të zinj, të kuq dhe me rusë. Nuk i bie asnje instrumenti.