Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Enon Myftiu
E Premte, 01 Dhj 2023

Enon Myftiu

Libri që u shit më shumë

E Dielë, 09 Tetor 2011 19:31 Publikuar në Nr. 3

Unë linda siç lindin pothuaj të gjithë fëmijët e tjerë, d.m.th. pas nëntë muaj barre. Vërtet lindja ime qe ca e vështirë dhe mjekët u detyruan të përdornin briskun e operacionit, por kjo nuk do të thotë që unë isha ndryshe nga të tjerët, se, fundi i