Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Enon Myftiu
Sunday, 17 Oct 2021

Enon Myftiu

Libri që u shit më shumë

Sunday, 09 October 2011 19:31 Published in Nr. 3

Unë linda siç lindin pothuaj të gjithë fëmijët e tjerë, d.m.th. pas nëntë muaj barre. Vërtet lindja ime qe ca e vështirë dhe mjekët u detyruan të përdornin briskun e operacionit, por kjo nuk do të thotë që unë isha ndryshe nga të tjerët, se, fundi i