Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Francesco Alberoni
Sunday, 17 Oct 2021

Francesco Alberoni

Kujdes kolerikët - mund të shndërrohen në despotë

Saturday, 08 October 2011 21:14 Published in Nr. 1

Pjesa më e madhe e qënieve njerëzore kanë qëndrime koherente, të parashikueshme dhe logjike. Përgjithësisht, mund të thuhet edhe që nuk janë shumë agresive. Ndonëse mund të kenë shpërthime inati dhe ndjenja zilie, zakonisht, përpiqen të