Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Branko Merxhani
E Premte, 01 Dhj 2023

Branko Merxhani

Le të vimë tani në themën kryesore: Ç'ndryshim ka midis nocioneve të Politikës dhe të Kulturës? Ç'është Politika? Ç'është kultura? Dhe sidomos ç'do me thënë të merresh me kulturë pa bërë politikë? Çdo shoqëri çfaq dy farë vullnetesh sociale. E