Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Thomas Mann
E Dielë, 21 Kor 2024

Thomas Mann

Fakti që unë arrita të bëhem ithtar i demokracisë është rezultat i bindjeve që nuk e pata të lehtë t'i përvehtësoja, madje që fillimisht ishin të huaja për mua, ngase isha rritur dhe edukuar me traditat shpirtërore të filistinizmit gjerman. Por unë