Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Lumo Skëndo
E Hënë, 24 Qsh 2024

Lumo Skëndo

Çështje të independencës

E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:02 Publikuar në Nr. 2

Problemet e Shqipërisë indipedente

E Dielë, 09 Tetor 2011 19:47 Publikuar në Nr. 3

Lufta europiane dhe ikja e mbretit e bënë Shqipërinë një shesh të lirë për mësyjtjet dhe okupimet e huaja: Italia në Vlorë, Greqia në Korçë dhe Gjirokastër, Malazestë nga veriu, Sërbët nga veriu dhe verilindja. Të hyrët e Bullgarisë në luftë solli edhe