Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Lumo Skëndo
Wednesday, 27 Oct 2021

Lumo Skëndo

Çështje të independencës

Tuesday, 11 December 2012 20:02 Published in Nr. 2

Problemet e Shqipërisë indipedente

Sunday, 09 October 2011 19:47 Published in Nr. 3

Lufta europiane dhe ikja e mbretit e bënë Shqipërinë një shesh të lirë për mësyjtjet dhe okupimet e huaja: Italia në Vlorë, Greqia në Korçë dhe Gjirokastër, Malazestë nga veriu, Sërbët nga veriu dhe verilindja. Të hyrët e Bullgarisë në luftë solli edhe