Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Stavro Skëndi
E Mërkurë, 08 Dhj 2021

Stavro Skëndi

Ngjarjet historike të rilindjes sonë kombëtare, prej Kongresit të Berlinit (1878) gjer në shpalljen e pamvarësisë (1912), sa të pasura aqë edhe të kokllavitura në vet-vete, pritnin shkollarin dhe studionjësin që t'i shfletësonte, t'i shoshitte, t'i lidhte njerën me tjetrën, dhe t'i nxirrte në dritë.