Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Tajar Zavalani
E Dielë, 21 Kor 2024

Tajar Zavalani

Don Kishotë apo pionerë

E Martë, 25 Tetor 2011 09:30 Publikuar në Nr. 24

Nga përpjekja e mendimeve e vërteta del në shesh thotë një proverb i njohur. Në kohët tona përpjekja e mendimeve bëhet sidomos me anën e fjalës së shtypur dhe atëherë merr formën e polemikës. Polemikë!...