Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Tajar Zavalani
Monday, 29 Nov 2021

Tajar Zavalani

Don Kishotë apo pionerë

Tuesday, 25 October 2011 09:30 Published in Nr. 24

Nga përpjekja e mendimeve e vërteta del në shesh thotë një proverb i njohur. Në kohët tona përpjekja e mendimeve bëhet sidomos me anën e fjalës së shtypur dhe atëherë merr formën e polemikës. Polemikë!...