Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Tajar Zavalani
Tuesday, 18 Jan 2022

Tajar Zavalani

Don Kishotë apo pionerë

Tuesday, 25 October 2011 09:30 Published in Nr. 24

Nga përpjekja e mendimeve e vërteta del në shesh thotë një proverb i njohur. Në kohët tona përpjekja e mendimeve bëhet sidomos me anën e fjalës së shtypur dhe atëherë merr formën e polemikës. Polemikë!...