Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Henryk Sienkiewicz
E Premte, 01 Dhj 2023

Henryk Sienkiewicz

Kujdestari i farit në Aspinwall

E Martë, 25 Tetor 2011 09:48 Publikuar në Nr. 24

Njëherë e një kohë ndodhi që kujdestari i farit në AspinWall, jo shumë larg Panamasë, u zhduk pa lënë gjurmë. Meqenëse u zhduk gjatë një stuhie, të gjithë menduan që fatkeqi do të kishte shkuar deri në skajin e ishullit të vogël shkëmbor, mbi të cilin ishte ndërtuar fari, dhe e kishte përlarë ndonjë dallgë.