Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Henryk Sienkiewicz
Sunday, 17 Oct 2021

Henryk Sienkiewicz

Kujdestari i farit në Aspinwall

Tuesday, 25 October 2011 09:48 Published in Nr. 24

Njëherë e një kohë ndodhi që kujdestari i farit në AspinWall, jo shumë larg Panamasë, u zhduk pa lënë gjurmë. Meqenëse u zhduk gjatë një stuhie, të gjithë menduan që fatkeqi do të kishte shkuar deri në skajin e ishullit të vogël shkëmbor, mbi të cilin ishte ndërtuar fari, dhe e kishte përlarë ndonjë dallgë.