Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Francesco Martino
E Hënë, 11 Dhj 2023

Francesco Martino

Kinemaja dhe politika në Bullgari në vitet e regjimit komunist, kanë një lidhje të dyfishtë, një marrëdhënie të pazgjidhëshme e megjithatë jo monolite, por fluide dhe me tipare ambige.