Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Francesco Martino
Tuesday, 18 Jan 2022

Francesco Martino

Kinemaja dhe politika në Bullgari në vitet e regjimit komunist, kanë një lidhje të dyfishtë, një marrëdhënie të pazgjidhëshme e megjithatë jo monolite, por fluide dhe me tipare ambige.