Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Dragoslav Mihailoviç
E Shtunë, 09 Dhj 2023

Dragoslav Mihailoviç

Gojëdhana

E Enjte, 27 Tetor 2011 07:19 Publikuar në Nr. 25

Ndoshta, sepse qëkur dinë për ekzistencën e tyre si vendbanim dhe kjo është mbi njëmijëvjeçare, pa patur rapsodë popullor dhe njerëz të mençur që zotërojnë të fshehtat e jetës dhe sepse ka patur pak burra të