Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Dragoslav Mihailoviç
Sunday, 17 Oct 2021

Dragoslav Mihailoviç

Gojëdhana

Thursday, 27 October 2011 07:19 Published in Nr. 25

Ndoshta, sepse qëkur dinë për ekzistencën e tyre si vendbanim dhe kjo është mbi njëmijëvjeçare, pa patur rapsodë popullor dhe njerëz të mençur që zotërojnë të fshehtat e jetës dhe sepse ka patur pak burra të