Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Alba Çela
E Hënë, 11 Dhj 2023

Alba Çela

Frymëzimi për këtë ese më erdhi nga leximi i kujtimeve të Ismail Qemal beut, një nga arkitektët kryesorë të pavarësisë së Shqipërisë dhe në të vërtetë njeriu që simbolikisht ngriti flamurin në Vlorë në 28 nëntor të vitit 1912, duke shpallur pavarësinë.