Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Ben Andoni
Wednesday, 08 Dec 2021

Ben Andoni

Reportazh: Tretja e Nënës së Kosovës

Thursday, 27 October 2011 07:16 Published in Nr. 25

Gruan imcake e takoj nëmëngjesin e 31 janarit tek Dukagjini . Aaaajjjjj, a ke dit ktu, aa! Ju t'Shqipnis ikni e vini pa iu marr vesh kurrkush, më shpotit nga tutje. Sebi Çavdrbasha më qesh shpejt para fytyrës dhe nuk e lidh dot rastësinë e takimit, kohën e saj, begenisjen dhe mikpritjen.