Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Hans-Joachim Lanksch
E Premte, 01 Dhj 2023

Hans-Joachim Lanksch

Sivjet, më 8 gusht, u mbushën 70 vjet prej lindjes së Kasëm Hysen Trebeshines nonkonformist i pakompromis, luftëtar i përhershëm për mendimin dhe krijimin e lirë, mbrojtës i pamëshirshëm i të vërtetës dhe i sinqeritetit të pakursyer, monument i rezistencës intelektuale, morale dhe artistike.