Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Thanas Pilafas (Jorgji)
E Hënë, 24 Qsh 2024

Thanas Pilafas (Jorgji)

Dedja

E Shtunë, 05 Nëntor 2011 16:32 Publikuar në Nr. 8

Ashtu më ka mbetur në sy: e kërrusur, me mollëzat e faqeve përjetësisht të skuqura nga nuk di çfarë sëmundjeje, me gishtat e vegjël të duarve gjysmë të përkulur nga një defekt i lindur. E thërrisnim Dede, dhe ishte gjyshja jonë.