Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Thanas Pilafas (Jorgji)
Wednesday, 08 Dec 2021

Thanas Pilafas (Jorgji)

Dedja

Saturday, 05 November 2011 16:32 Published in Nr. 8

Ashtu më ka mbetur në sy: e kërrusur, me mollëzat e faqeve përjetësisht të skuqura nga nuk di çfarë sëmundjeje, me gishtat e vegjël të duarve gjysmë të përkulur nga një defekt i lindur. E thërrisnim Dede, dhe ishte gjyshja jonë.