Revista PERPJEKJA

LOADING
PREV
NEXT
https://revistaperpjekja.org/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/696447kopertina_36_37.jpg

Fac sapias et liber eris

  Bëhu i ditur që të jesh i lirë

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Revista Përpjekja
E Dielë, 26 Maj 2024

Revista Përpjekja

Promovimi i Revistës Përpjekja në Prishtinë

E Hënë, 28 Korrik 2014 07:33 Publikuar në Njoftime

Përpjekja në CEEOL

E Premte, 21 Qershor 2013 07:03 Publikuar në Njoftime

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja, Pavarësia, është shtuar tashmë edhe në databazën e The Central and Eastern European Online Library (CEEOL). Ju mund të drejtoheni në linkun e mëposhtëm për të lexuar apo tërhequr artikujt që ju interesojnë.

CEEOL/Përpjekja

 

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja

E Premte, 14 Qershor 2013 08:02 Publikuar në Njoftime

Doli në shtyp numri 30-31 i Revistës Përpjekja, dedikuar ngjarjeve historike rreth shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë. Revista mund të gjendet tek libraritë "E Përshtashme", Albania dhe Adrion në Tiranë.

Faqja 1 nga 4