Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Revista Përpjekja
Sunday, 26 May 2024

Revista Përpjekja

Përpjekja në CEEOL

Friday, 21 June 2013 07:03 Published in Njoftime

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja, Pavarësia, është shtuar tashmë edhe në databazën e The Central and Eastern European Online Library (CEEOL). Ju mund të drejtoheni në linkun e mëposhtëm për të lexuar apo tërhequr artikujt që ju interesojnë.

CEEOL/Përpjekja

 

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja

Friday, 14 June 2013 08:02 Published in Njoftime

Doli në shtyp numri 30-31 i Revistës Përpjekja, dedikuar ngjarjeve historike rreth shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë. Revista mund të gjendet tek libraritë "E Përshtashme", Albania dhe Adrion në Tiranë.

  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  Next 
  •  End 
  • »
Page 1 of 4