Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Shkëlzen Maliqi
E Premte, 01 Dhj 2023

Shkëlzen Maliqi

Shqiptarët dhe Evropa

E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:24 Publikuar në Nr. 5

Estetika në Bizant

E Mërkurë, 16 Nëntor 2011 08:26 Publikuar në Nr. 8

Shkencat historike me orientim evropocentrik për një kohë të gjatë i janë përmbajtur një paragjykimi, sipas të cilit civilizimi bizantin ka qenë një lloj mishi i egër aziatik në tokën e Evropës.