Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Shkëlzen Maliqi
Sunday, 21 Jul 2024

Shkëlzen Maliqi

Shqiptarët dhe Evropa

Monday, 10 December 2012 10:24 Published in Nr. 5

Estetika në Bizant

Wednesday, 16 November 2011 08:26 Published in Nr. 8

Shkencat historike me orientim evropocentrik për një kohë të gjatë i janë përmbajtur një paragjykimi, sipas të cilit civilizimi bizantin ka qenë një lloj mishi i egër aziatik në tokën e Evropës.